slide1.jpg
slide2.jpg
slide3.jpg

Takime neper dege.

Keto dite zhilluam  takime ne deget e qarkut Shkoder. Gadishmeria dhe serioziteti i treguar nga strukturat drejtuese te degeve te ketij qarku, na bejne me bindje qe organizimi i strukturave per cdo nivel do te vazhdoj dhe do te jape rezultatet e veta ne perfaqesimin dinjitoz te PLL. 

Suksese te gjitheve.