slide1.jpg
slide2.jpg
slide3.jpg

21 janar 2018.

Si sot 98 vjet me pare u mbajt Kongresi kombetar i Lushnjes.
Ky kongres kristalizoj pavaresine kombetare dhe hodhi themelet e shtetit Shqiptare.
Ne kujtim te kesaj date strukturat drejtuese te legalitetit nga e gjithe Shqiperia vizituan sot Shtepine e Kongresit ne Lushnje.Krenaria e tyre ishte e dyfishte pasi ne kete Kongres Ahmet Zogu u zgjodh minister i brendshem i qeverise me kryeminister Sulejman Delvinen.Ishte Ahmet Zogu qe garantoj zhvillimin e punimeve te Kongresit dhe vendosjen e qeverise ne Tirane.Per kete date historike te gjithe Shqipetaret duhet te jemi krenar.
Sh.A