slide1.jpg
slide2.jpg
slide3.jpg

Zgjidhet kryetari i ri Forumit Rinor te PLL.

Sot me date 18.02.2018 ne sallen e mbledhjeve prane selise se PLL u mblodh Forumi Rinor.Ne kete takim u zgjodh kryetari i ri i forumit rinor Z.Martin Toro.Te rinjte pjesmarres u shprehen njezeri se do te jene gjithmone perkrahes dhe mbeshtetes te PLL,te gatshem per te percjelle kudo dhe kurdohere programin e partise tone.Ato shprehen bindjen se vetem kthimi i Monarkise dhe bashkimi kombetar sjell zhvillim dhe stabilitet per Kombit tone.Gjate takimit u bene dhjetra anetaresime te reja.
I urojme suksese Forumit Rinor me kryetarin e ri te sapozgjedhur.