slide1.jpg
slide2.jpg
slide3.jpg

TE GJITHE SE BASHKU per nje Legalitet me te forte.
Pas vendimeve dhe udhezimeve te Kryesise PLL,kane filluar takimet me strukturat ne cdo dege.
Keto dite takuam strukturat drejtuese te qarkut Diber per deget Peshkopi,Mat,Bulqize dhe Klos.
Keto takime do vazhdojne ne cdo dege ne tre faza.
1.Njohja me situaten aktuale dhe problematikat ne cdo dege.
2.Zhvillimi i takimeve te zgjeruara ku do ftohen te marrin pjese te gjithe ato qe kerkojne te kontribojne ne kauzen e PLL
3.Organizimi i degeve sipas problematikave specifike te identifikuar.
Organizimi ne struktur dhe ne platforme i mbeshtetetur ne statutin dhe programin e partise jemi te bindur se do beje te mundur,perfaqesimin dinjitoz para elektoratit shqiptar te PLL kudo dhe kurdohere me potencialet e saj.Respekte per te gjithe. 
Arben Kollcaku Besnik Axhami Limos DidaniGramos Xhaferi Perparim Bengaj Arben Ali Skender Oshafi Albert ShopiEdmond Guri Sahit Ibrahimaj Nuri Cena Nazif Sulaj Admir Mema Martin ToroBernard Vata Xhovalin Z Kaçorri Fejzi Haklaj Abdullah Jupa Sokol NelaSulejman Gjana Ilir Fratari Anila Biba Hakik Mena Skender Zogu