slide1.jpg
slide2.jpg
slide3.jpg

Njoftim

Tirane, me 19 Dhjetor 2015

 

Njoftim

 

Nga persona pa asnje lidhje institucionale me PLL po behen njoftime se neser (20 Dhjetor 2015) do te organizohet nje mbledhje e Keshillit Kombetar te PLL.

Me cilesine e Kryetarit te Keshillit Kombetar njoftoj se: 

“As Kryetari i Partise, as Kryesia e Partise, as Kryetari i Keshillit Kombetar dhe as ndonje kuorum legjitim nuk kane kerkuar mbledhje te Keshillit Kombetar te PLL. 

Menyra se si mblidhet Keshilli Kombetar i PLL eshte percaktuar qarte ne nenin 24 te Statutit.

Organet drejtuese te PLL rezervojne te drejten qe te padisin penalisht cdo individ qe mund te abuzoje duke perdorur ne menyre te paautorizuar simbolet e PLL apo qe i jep vetes funksion apo tager qe nuk e ka ne PLL”.

 

Artan Tujani

Kryetar i Keshillit Kombetar te PLL