slide1.jpg
slide2.jpg
slide3.jpg

Me date 11 Mars u zhvillua mbledhja e kryesise se PLL me renditje si me poshte .

- Diskutimi i punes se deritanishme ne PLL , situata ne deget e saj.

- U emeruan 12 kordinator per 12 qarqe , ndarja e detyrave per to .

- U ngrit grup pune per hartimin e platfores  politike organizative te PLL-se per nje platforme te re politike organizative 

-U be miratimi i planit punes per muajin e ardhshem .

- Diskutime dhe shprehje mendimesh te ndryshme .

 

Zbardhjen e vendimeve do ta ndiqni shume shpejt ne Web-in tone.