slide1.jpg
slide2.jpg
slide3.jpg

Ne mbledhjen e tije keshilli kombetar i PLL , ne baze te statutit te partise zgjidhi Kryetarin e Keshillit Kombetar me vot unanime z.Fatmir Haveriku.

Me propozim te kryetarit te PLL u votua kryesia e re  PLL me perberjen e meposhteme .

  • Shpetim Axhami 
  • Arben Kollcaku
  • Bernard Vata
  • Benjamin Bakalli
  • Dilaver Nela
  • Edmond Guri
  • Fatmir Haveriku
  • Gramoz Xhaferri
  • Indrit Mulliqi
  • Lurjan Mena
  • Martin Toro
  • Rrushdi Orizaj
  • Sulejman Gjana

 

Kryesia e re do te plotesohet me Kryetarin e Forimit Rinor , Kryetaren e Forumit te Gruas , Kryetarin dhe Sekretarin e Senatit .

Kryesia e PLL do emeroj kordinatoret per te gjitha qarqet e vendit , ku duke ruajtur numrin e antareve te kryesise kordinatoret do te behen pjese e kryesise se re .

Antaret e Kryesise jane te profesioneve te ndryshme , me arsim te larte , me kontribut ne PLL dhe integritet shoqeror .

Gjithashtu keshilli kombetar miratoi strukturat e larta drejtuese  te propozuara nga kryetari i PLL. 

  • Dilaver Nela (Sekretatri i Pergjithshem)
  • Gramoz Xhaferri (Nenkryetar)
  • Bernard Vata (Nenkryetar)
  • Lurjan Mena (Sekretar Organizativ)
  • Sulejman Gjana (Sekretar per Diasporen dhe marrdheniet me jashte)
  • Edmond Guri (Sekretar Politik)

Keshilli Kombetar zgjodhi ne baze te statutit Komisionin e Financave te perbere nga 3 antare .

  • Arben Kollcaku
  • Afrim Stafhasani
  • Rrahim Lala

Brenda muajit Shkurt-Mars u vendos zgjedhja e forumeve te PLL emerimi i kordinatoreve dhe pas kesaj fillimi i punes ne baze per organizimin e strukturave te PLL ne cdo dege . Per kete do te kete plan pune per cdo muaj dhe takimet do te ndiqen si nga kordinatoret ashtu dhe nga ekipet e caktuara nga kryesia e PLL .

Keshilli kombetar gjithashtu vendosi qe kyesia e PLL te merret me rishikimin e vendimeve gjate vitit  2015 . Per kete te fundit do kerkohet qe dhe Senati te shprehet ne lidhje me respektimin e statutit . 

PLL ngelet e hapur per te gjithe ato vlera intelektuale qe kerkojne te afrohen per tu bere kontributor ne strukturat organizative dhe drejtuese te saj .