slide1.jpg
slide2.jpg
slide3.jpg

PLL denon me force deklaraten e ministrit z.Arben Ahmetaj per ndryshime ne ligjin per demshperblimin e te persekutuarve politik .

Ky ndryshim eshte jo ligjor dhe i paramenduar duke sjelle lenien jashte skemes se demshperblimit mbi 12,000 te perndjekur. Ai behet me  qellim per te lene gjithmon te vuajtura dhe  neperkembura keto shtresa te cilat kane vuajtur shtypjen dhe diskrminimin komunist .

PLL gjithashtu mbeshtet cdo nisme dhe behet pjese e nismave te saj , qe keto ndryshime ne kete ligj  te mos behen dhe te mos  zbatohen.

Vet PLL ne programin e saj ka te pasqyruar se gjithmon eshte ne mbrojtje te te drejtave dhe interesave  te shtresave  te persekutuara dhe te perndjekura  , pasi keto shtresa i sheh dhe konsideron si pjese te vete PLL .

 

Kryesia e PLL .