slide1.jpg
slide2.jpg
slide3.jpg

Me date 25 nentor 2017 , zhvilloi punimet kuvendi i zakonshem i PLL .

Pas fjales pershendetese te Princit Leka II , ne emer te kryesis te PLL u mbajt raporti i punes 4 vjecare ne PLL nga  z.Sulejman Gjana dhe raporti financiar nga z.Artan Tujani .

Ne perfundim te  pyetjeve dhe diskutimeve , u kalua ne proceduren per votimin e kryetarit te ardhshem te PLL. 

Per Kryetar te PLL kandiduan z.Shpetim Axhami dhe z.Benjamin Bakalli , te dy kanditaturat te miratuara nga kryesia e PLL .

Ne kete kuvend moren pjese 174 Delegate me te drejte vote  nga te gjithe deget e PLL .

Pas votimit te fshehte rezultatet ishin si me poshte :

Shpetim Axhami :  107 Vota

Benjamin Bakalli :  49 Vota 

Te pavlefshme :     3 Vota 

Nuk moren Pjese : 15 Delegate 

Komisioni i votimit i miratuar ne kuvendin e XIX , shpalli Kryetar te PLL per 4 vjeacarin e ardhshem z.Shpetim Axhami.